Awin benoemt Group People & Culture Director

  • Geschreven door
  • .

Cinzia Campanini gaat als Group People & Culture Director de transformatie van de HR-afdeling leiden en er een mensgerichte visie voor ontwikkelen.

Delen

Campanini heeft als taak een toekomstbestendige talentstrategie te ontwikkelen en het bedrijf te ondersteunen bij het behouden en uitbreiden van het dynamische personeelsbestand. Dit betekent dat zij erop gaat toezien dat alle medewerkers toegang hebben tot de training, talentondersteuning en initiatieven die nodig zijn om een productieve, samenwerkingsgerichte en inclusieve werkomgeving te stimuleren. Campanini gaat nauw samenwerken met de HR-teams, de raad van bestuur en alle overige bedrijfsfuncties binnen Awin. Haar aandacht zal daarbij uitgaan naar doorontwikkeling van de medewerkerservaring en -betrokkenheid, leiderschapsontwikkeling, talent en leren, diversiteit en inclusie, people analytics en HR-operations.

Na eerdere leidinggevende functies bij softwarebedrijf Vizrt Group en multinational ABB en functies in management consulting, de academische wereld en research, brengt Campanini voor haar nieuwe rol meer dan een decennium ervaring met zich mee als HR-businesspartner en op het gebied van verandermanagement, talent en leren en personeels- en cultuurtransformatie.

Campanini zegt over haar benoeming: “Uit de omvang en de kwaliteit van de People & Culture-teams van Awin spreekt een duidelijk commitment aan medewerkersbetrokkenheid, kwaliteit van leiderschap, duurzaamheid en diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Ik ben verheugd dat ik me bij het team mag voegen om op deze sterke fundamenten voort te bouwen en dat ik het management en het personeel mag ondersteunen om de ambitieuze doelstellingen van Awin te realiseren.”

Adam Ross, de CEO van Awin, licht toe: “Het is voor ons een groot genoegen dat we Cinzia aan boord hebben om onze HR-transformatie te leiden en onze inspanningen om alle medewerkers te vertegenwoordigen verder te versterken. Medewerkersbetrokkenheid en bedrijfsprestaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als we de beste versie van onszelf zijn voor onze medewerkers, kunnen we ook de beste versie van onszelf zijn voor onze klanten en partners. Onze People & Culture-teams hebben al grote stappen gezet en nu we beschikken over de ervaring, het talent en de inzet van Cinzia zijn de mogelijkheden onbegrensd.”

Awin wordt in Engeland en andere landen geprezen om zijn werkcultuur. Onlangs verleende Glassdoor Awin een vierde plaats in de Top UK Companies for Senior Leadership. De medewerkers van Awin hebben toegang tot een breed scala aan welzijnsinitiatieven, waaronder mentale coaching, een vierdaagse werkweek, thuiswerkbonussen en de mogelijkheid om in het buitenland te werken in een van de kantoren wereldwijd.

Ben je geïnteresseerd in werken bij Awin? Bekijk onze volledige lijst met carrièremogelijkheden.

 

Delen