Ontmoet de HQ Team

Ons team bestaat uit gepassioneerde en ervaren mensen, die van hun werk houden en altijd op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen.

David James Global Account Management Director

David James

Global Account Management Director

David begon zijn carrière bij Awin bij de technische dienst van het Verenigd Koninkrijk team. Na de fusie tussen Affiliate Window en Awin in 2010, werd David een van de grondleggers van het Global Account Management team. Zijn afdeling is verantwoordelijk voor internationale adverteerders, die over het wereldwijde Awin netwerk werken. De rol van David is om een beleid te creëren met betrekking tot de strategie, management en begeleiding voor deze belangrijke multinationale partners.

Jasper Mulder Global Publisher Director

Jasper Mulder

Global Publisher Director

Jasper is eerst begonnen in het UK-kantoor, waar hij adverteerders en publishers heeft gemanaged, zoals lokaal als mondiaal om vervolgens naar Berlijn te verhuizen en daar het Global Publisher Team op te richten op het hoofdkantoor. Op dit moment leidt Jasper, als Global Publisher Director, het team in coördinatie met de lokale en centrale teams om zowel publisher uitbreidingskansen in alle markten te maximaliseren alsmede initiatieven aan te drijven die innovatie aantrekken binnen de industrie.

Lara Horne Global Commercial Director

Lara Horne

Global Commercial Director

Na in business development gewerkt te hebben voor een communicatiebureau, begon Lara in 2009 haar affiliate marketingcarrière in het Awin Verenigd Koninkrijk Sales Team. In 2012 werd ze commercieel hoofd van het Verenigd Koninkrijk en Ierland voor ze in 2014 overstapte naar een mondiale rol als Global Commercial Director, toezichthoudend op internationale business development en sales activiteiten.

Alex Taylor Group IT Director

Alex Taylor

Group IT Director

Alex begon zijn IT-carrière aan het eind van de jaren '90 en werkte voor meerdere corporate vastgoedbedrijven tot hij in 2013 bij Awin in dienst trad. In 2014 werd hij benoemd tot Group Head of Internal IT en meer recentelijk tot Group IT Director in 2019. Alex geeft leiding aan de verdere ontwikkeling van een innovatieve, robuuste en veilige IT-omgeving voor alle Awin-gebruikers.

Christoph Kiebeler Group Partner Compliance Director

Christoph Kiebeler

Group Partner Compliance Director

Christoph trad toe tot Awin in 2005 om het 24/7 Ondersteuning en Service Team te creëren en te leiden. Als onderdeel van deze inspanningen richtte hij de fraude afdeling “NetworkWatch” op, dat vanaf 2010 zijn belangrijkste focus werd. Als Group Partner Compliance Director coördineert en leidt hij de lokale en globale Partner Compliance Specialisten in hun inspanningen om Awin’s leiderspositie in fraudepreventie, -opsporing en -oplossing te behouden en uit te breiden.

James Cohen Group Systems and Architecture Director

James Cohen

Group Systems and Architecture Director

James heeft sinds de late jaren '90 aan het ontwikkelen en onderhouden van high traffic websites gewerkt. Na een overstap van online publishing tot Awin, zorgen hij en zijn team ervoor dat alle technische werkzaamheden 24/7 soepel verlopen.

Kevin Edwards Global Strategy Director

Kevin Edwards

Global Strategy Director

Kevin heeft 15 jaar ervaring in affiliate marketing waarvan meer dan tien bij Awin. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor het aandragen van de juiste gegevens en inzichten aan medewerkers en klanten om zo de meest geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen over hun campagnes. Hij neemt bovendien een actieve rol in het creëren van best practice standaarden/criteria en zelfregulering. Kevin was eerder voorzitter van de Affiliate Marketing Raad in het Verenigd Koninkrijk en blijft een actieve rol spelen in de IAB’s wetgeving- en normcommissie.

Lisa Chaikin Group Marketing Director

Lisa Chaikin

Group Marketing Director

Lisa werkt momenteel als Group Marketing & Communications Director voor Awin en heeft 8 jaar ervaring in de affiliate-industrie. Haar werkterrein bestaat uit de algehele verantwoordelijkheid voor het plannen, ontwikkelen en implementeren van marketingstrategieën, communicatie en Pr-activiteiten, zowel intern als extern voor de groep. Dit omvat ook op maat gemaakte, lokale strategieën voor alle wereldmarkten. Lisa heeft voor een uitgebreide online exposure gezorgd voor verschillende merken op het netwerk. Ze is ook sterk betrokken bij de lancering en promotie van nieuwe technologische producten, waaronder cross-device tracking en de nieuwe geïnternationaliseerde gebruikersinterface.

Remi Chkaibane Vice President Product Development

Remi Chkaibane

Vice President Product Development

Remi's passie voor het ontwikkelen van online producten en technologieën begon bij INSA Lyon, een top technische school in Frankrijk. Na zijn Master in de ingenieurswetenschappen studies, werkte hij in het management van de Atos-groep. Het leveren van hoog-gebruikte web en mobiele diensten aan blue-chip klanten stond hierbij centraal. Vervolgens werd Remi een deel van Awin in februari 2011 en ontwikkelde hij een aantal succesvolle producten waarvan sommige bekroonde erkenning ontvingen binnen de industrie. Als Groep Product Director leidt en transformeert hij nu de product organisatie om meer waarde en innovatie te leveren aan onze Awin klanten.

Stefan Menz Group Finance Director

Stefan Menz

Group Finance Director

Stefan heeft Finance ervaring opgedaan toen hij werkte in de central controlling-afdelingen van BMW, SAP en Deutsche Bahn. Hij begon meer dan 5 jaar geleden te werken bij Awin en is nu Group Finance Director. Stefan is verantwoordelijk voor alle klant gerelateerde financiële processen zoals adverteerders facturatie, publishers en leveranciers uitbetalingen, het innen van de gelden en treasury.

Matt Swan Global Head of Business Intelligence

Matt Swan

Global Head of Business Intelligence

Matt heeft 10 jaar ervaring in affiliate marketing. Sinds Matt in 2010 bij Awin in dienst trad, heeft hij als lid van het strategy team gewerkt aan het produceren van onderzoek en het overzien van zowel interne als externe dataprojecten in het gehele netwerk - inclusief klanten voorzien van de relevante inzichten om hun affiliate strategieën te ontwikkelen.

Ben Poole Group Data Services Director

Ben Poole

Group Data Services Director

De teams van Ben zijn momenteel gericht op het migreren van gegevens van affilinet en ShareASale naar het Datawarehouse, naast het maken van rapporten voor teams over de hele wereld van Awin. Ze zijn redelijk verspreid met elementen in Londen, Berlijn, München, Hannover, Parijs, Madrid en Amsterdam. Data Services bestaat op dit moment uit 20 mensen die tot doel hebben een volledige service te bieden voor iedereen, van het opstellen van de specificaties en het vinden van gegevens tot het leveren van rapportagekaders. Voordat Ben bij Awin in dienst trad, werkte hij 22 jaar in Engineering, waarvan 15 jaar in datamanagement. Zijn laatste functie was Director of the International Data team voor AOL (nu Oath) dat alle gebieden buiten de VS bestrijkt.

Peter Jack Global Operations Director

Peter Jack

Global Operations Director

Peter begon zijn carrière in performance marketing in 2008 en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de industrie in zowel marketing-, technische en operationele functies. Peter kwam in 2010 voor het eerst bij Awin in dienst als accountmanager en keerde in de zomer van 2019 terug als Global Operations Director na acht jaar te hebben gewerkt bij Digital Ventures, waar hij toezicht hield op Operations, Marketing, Tech en Product. In zijn huidige functie richt Peter zich op het stroomlijnen van processen binnen de gecentraliseerde Global Sales, Integrations en Technical Services teams

Marta Bredfeldt-Acevedo Technical Solutions Director

Marta Bredfeldt-Acevedo

Technical Solutions Director

Marta is in 2011 bij Awin gekomen als lid van het team van DACH Technical Services. In 2015 heeft ze het global team van technical solutions opgericht en geleid. Momenteel leidt Marta als Hoofd Technical solutions de global unit die verantwoordelijk is voor het vinden en bouwen van niet-standaard en op maat gemaakte technische oplossingen voor onze klanten en 3rd party integraties. De focus van het team ligt op procesoptimalisatie en automatisering.

Julia Bodnar Group Legal Director

Julia Bodnar

Group Legal Director

Na ervaring te hebben opgedaan bij zowel advocatenkantoren als inhouse trad Julia in 2017 in dienst bij Awin als juridisch adviseur en nam ze kort daarna het management van het juridische team over. Momenteel houdt ze toezicht op de juridische activiteiten van de Groep, gaande van commerciële onderhandelingen tot privacy en daarbuiten, en beheert ze het werk van het juridische team en de externe counsel over de hele linie.