Awin Talks: Moonpull maakt tracking transparant

  • Geschreven door

Steve Brown van trackingadviesbureau Moonpull komt langs in onze podcast en vertelt over zijn nieuwe strategische samenwerking met Awin.

Delen

In de Awin Talks van deze week spreken we met twee partners die nieuwe wegen in affiliate marketing en partnermarketing inslaan – Moonpull en intent.ly.

Paul Stewart van Awin spreekt als eerste met Steve Brown, de CEO van Moonpull, een Brits adviesbureau dat transparantie in affiliate tracking wil brengen. Steve was eerder oprichter van een van de eerste affiliate netwerken, buy.at, en kan met twee decennia ervaring in de industrie gerust een veteraan worden genoemd.

Dat plaatst hem in een goede positie om met gezag over affiliate tracking te spreken. Steve en Paul bespreken wat er in de laatste 20 jaar allemaal is veranderd – van het verscherpte toezicht van lokale toezichthouders op tracking en gebruikerstoestemming tot de maatregelen van bigtechbedrijven om het gebruik van cookies en andere online identificatiemiddelen te beperken.

Volgend op het eerder aangekondigde strategische partnership met Moonpull brengt Awin de geautomatiseerde analyses van Moonpull naar zijn platform om de tracking voor meer dan 21.000 adverteerders wereldwijd te monitoren. Het is een uniek samenwerkingsverband dat beslist van grote waarde zal zijn voor zowel merken, partners als bureaus.

In het tweede gesprek laat Rob Katy Hughes aan het woord. Katy is de Client Success Director van intent.ly, een van onze meest prominente technologiepartners. intent.ly is een expert in het verbeteren van klantconversies op de websites van adverteerders. Om de toegang tot hun geavanceerde technologie drastisch te vereenvoudigen, heeft Awin een baanbrekend nieuw activeringsproces met één klik geïntroduceerd. Katy vertelt meer over de nieuwe manier van implementeren en onthult enkele recente nieuwtjes en updates van intent.ly.

En dat is nog niet eens alles wat we deze week met je delen. Ed Chaput, Awins Product Marketing Manager, geeft als medepresentator naast Rob een update over de tool voor aanbevolen publishers. Awin heeft dit door een algoritme gegenereerde rapport in februari gelanceerd. Het rapport biedt geautomatiseerde aanbevelingen van geschikte partners voor adverteerders op het platform. Ed praat ons bij over de ontwikkelingen sinds de lancering.

Gerelateerde artikelen