We creëren betrouwbare partnerschappen die groei stimuleren

Ons wereldwijde affiliate marketing netwerk stelt adverteerders en publishers van elke omvang in staat om hun bedrijf online te laten groeien.
Sluit je aan bij ons netwerk

15.200+

adverteerders

211.000+

actieve publishers

150

miljoen sales gegenereerd in 2019

Solutions

Oplossingen voor adverteerders

Met een mix van krachtige technologie en deskundig accountmanagement verbinden wij adverteerders en bureaus met doelgroepen over de hele wereld.

Grow your brand's reach

Oplossingen voor publishers

Wij helpen grote en kleine publishers winstgevende partnerships met 's werelds bekendste merken aan te gaan via hun websites, blogs en content.

Partner with brands you love

Awin Access, ons nieuwe adverteerders oplossing voor starters

Onze nieuwe service is exclusief ontworpen voor opkomende bedrijven, beginners, acceleratoren, start-ups en ondernemers om affiliate marketing uit te proberen.

Met minder verplichtingen, geen opstartkosten en lage risico's kunnen grassroots bedrijven snel en naadloos integreren op het Awin-platform. Beheer je programma zelf om partnerschips met publishers op te bouwen en zo merkbekendheid, traffic en sales te stimuleren, wat van vitaal belang is voor jonge bedrijven om te kunnen floreren.

Onze partners

Kleding.nl

Logo Kleding.nl

De Bijenkorf

Logo De Bijenkorf

Vergelijkgroep

Logo Vergelijkgroep

Univé

Logo Univé

Sanoma

Logo Sanoma

Bigspark

Logo Bigspark

Ziggo

Logo Ziggo

Imbull

Logo Imbull

Prijsvergelijken

Logo Prijsvergelijken

Centraal Beheer

Logo Centraal Beheer

Fashionchick

Logo Fashionchick

Consumentenbond

Logo Consumentenbond

omoda

Logo omoda

Made.com

Logo Made.com

T-Mobile

Logo T-Mobile

Nieuws en evenementen

Awin Report 2020

Het Awin Report 2020, dat de 20ste verjaardag van Awin markeert, is niet alleen een viering van het bedrijf, maar ook van de bredere branche die het bedrijf heeft gevormd en waar het vorm aan heeft gegeven.  Met een verscheidenheid aan content, waaronder trends en infographics, 'best-in-class' case studies, opiniestukken en een selectie van standpunten van enkele van Awin's alumni, brengt de editie van dit jaar de evolutie van de afgelopen twee decennia in de affiliate marketing industrie in kaart.