Publishers bedankt! Deze award is van ons allemaal!

  • Geschreven door
  • .
Gisteravond vonden de European Performance Marketing Awards 2016 plaats in het Amsterdamse Hotel Krasnapolsky. Met trots mogen wij zeggen dat we de Publishers’ Choice of Network The Netherlands award hebben gewonnen! Met deze prijs laten we negentien andere genomineerde netwerken achter ons, waaronder grote concurrenten als Tradetracker, Daisycon en Affilinet.

Delen

European Performance Marketing Awards 2016

De European Performance Marketing Awards, die voor de eerste keer in Europa uitgereikt werden, is een onderdeel van de grote internationale beurs Performance Marketing Insights (4 & 5 juli). De Publishers’ Choice of Network or Platform awards zijn de enige waarbij de winnaars werden bepaald door het verkrijgen van de meeste stemmen van publishers. Zonder jullie hadden we deze award nooit kunnen winnen!

Lauri Koop, Managing Director zanox Benelux: “Wij zijn zo trots dat wij deze award hebben gewonnen! Wij geven om onze publishers en we werken er continu hard aan om onze diensten en services steeds verder te verbeteren. Het voelt dan ook fantastisch om deze waardering van onze publishers te krijgen. We hebben deze award samen met onze publishers gewonnen, het is écht een bekroning op onze samenwerking.”

Meer awards in verschillende awardcategorieën

Naast de Publishers’ Choice of Network The Netherlands waren er tevens awards te winnen in verscheidene categorieën op het gebied van innovatie, uitmuntende campagnes en in specifieke industrieën. In deze categorieën wist de zanox Group nog eens 2 awards binnen te slepen.

    • ‘Best in Travel & Leisure’ met een case over de succesvolle samenwerking met Hotels.com
    • ‘Best in Telecoms & Technology’ met een krachtige case over British Telecommunications (BT UK)

Wij zijn ontzettend blij dat we de meeste stemmen hebben gekregen en daarmee de Publishers’ Choice of Network The Netherlands hebben gewonnen. Wij willen daarom al onze publishers ongelooflijk bedanken voor hun vertrouwen en support. Lauri Koop: “Het is fantastisch om deze waardering van onze publishers te krijgen. Wij zullen het komend jaar keihard blijven werken om publishers de beste experience en oplossingen te bieden. Het winnen van deze award is echt een bekroning op onze samenwerking.”

Onze felicitaties gaan ook uit naar de andere winnaars inclusief onze collega’s van RetailMeNot, JVWEB and Staples & Performics. De volledige lijst met winnaars vind je hier.

Delen