Lees hieronder meer over Black Friday 2017:

  •  
Nu Black Friday wereldwijd in populariteit blijft groeien, spreken we met adverteerders en publishers om te zien wat voor impact het event heeft gehad op hun bedrijf en hoe zij zich dit jaar voorbereiden op de grote dag. Ook internationale publisher Orangebuddies Media is Black Friday het event waar elk jaar naar uitgekeken wordt, en een flinke voorbereiding aan vooraf gaat... CEO Sabine Boogers geeft ons een kijkje in de keuken in ons interview met Orangebuddies Media.
  •  
Goedkoop.be is ‘the place to be’ voor iedere Vlaming die op zoek is naar informatie, waaronder artikelen, die hen helpt te besparen op zowel geld, tijd als energie. Bovendien worden de bespaartips concreet gemaakt door ook de beste deals en hoogste kortingen aan te bieden van meer dan 330 webshops. Hoe gaan zij Black Friday dit jaar aanpakken? Wij spraken met Yvonne Bierings, accountmanager van Goedkoop.be.
  •  
Nog maar enkele jaren geleden gelanceerd, is de website BlackFridayNederland.nl razendsnel uitgegroeid tot hét toonaangevende Black Friday platform met deelnemende (online) winkels en hun fantastische deals. De website begon in 2015 met 35 shops, breidde dit in 2016 uit naar 75 en is dit jaar van plan bezoekers van kortingen te laten profiteren bij ruim 100 winkels. Wij waren benieuwd hoe oprichter Pablo Druijts de opwaartse trend van Black Friday ziet en wat zijn verwachtingen van het event in Nederland en België voor 2017 zijn. Waar ziet hij een uitdaging in dit jaar? En welk segment zal volgens hem de nieuwkomer zijn deze Black Friday?
  •  
Ook Nederlands luxury sports brand BALR. zal dit jaar weer deelnemen aan de Black Friday e-gekte. Het merk dat in 2013 is begonnen door o.a. voetballers Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel, stunt al meerdere jaren tijdens dit retailevent, maar zorgt er wel voor dat de acties elk jaar net ietsje anders zijn. En niet zonder reden natuurlijk. Benieuwd naar BALR.’s sneak peaks voor Black Friday 2017? We spraken met Thomas van Mastbergen, Head of Digital Marketing bij BALR.
  •  
Tijdens Black Friday 2016 hebben wij wereldwijd meer dan € 117 miljoen omzet gerealiseerd voor onze adverteerders. Dit is een 51% stijging t.o.v Black Friday 2015. En het fenomeen blijft groeien, zowel in populariteit als in omzet. Het is dan ook niet onbegrijpelijk dat dit retailevent intern bij ons een impact heeft. Daarom spraken we met Sang Bui, Publisher manager bij Awin Benelux en vroegen we hem hoe hij dit ervaren heeft. Zijn er tips voor zijn ultieme voorbereiding die hij met ons wil delen?
  •  
Black Friday blijft wereldwijd in populariteit groeien, reden voor ons om in aanloop naar dit online aanbiedingenfestijn eens met diverse adverteerders, publishers, maar ook betrokken collega’s te spreken over het befaamde retailevent. Welke impact heeft Black Friday op hun business? En hoe bereiden zij zich dit jaar voor op deze grote dag?