De basics

In onze back to basics gidsen behandelen we alle fundamentele aspecten van affiliate marketing.

4.332

Aantal downloads van het Awin Report

3.870

Totaal aantal downloads

138.623

Bestede leestijd op de site

  •  
Waarom gebruik je Nieuwjaar niet om je te focussen op je zakelijke doelen? Het is hét ideale moment om wat plannen te smeden voor het komende jaar nu je gedreven en vol energie bent. En vanuit een affiliate marketingperspectief, zal jouw audience zoeken naar producten gerelateerd aan hun eigen voornemens.
  •  
U bent nog onbekend met affiliate marketing of wilt graag meer over de industrie weten, maar krijgt eigenlijk niet helder waar u moet beginnen. Maak om deze reden genoeg tijd vrij, zodat u vervolgens kan uitgroeien tot een volwaardige publisher. In het eerste deel, van onze twee-delige serie, hebben we een overzicht gemaakt met de belangrijkste aanbevelingen op het gebied van starten met affiliate marketing bij Awin
  •  
Social media en Influencer marketing wordt vaak geassocieerd met eCommerce en retail merken, maar de krachtige tactieken die hier spelen zijn ook steeds meer van toepassing op andere industrieën, van lifestyle tot professionele diensten. Het maximaliseren van de waarde van zelf-gepubliceerde content kan een uitdaging zijn, helemaal wanneer er weinig bronnen zijn, maar de toegevoegde waarde van influencers kan merken binnen alle industrieën helpen om consumenten op een effectieve manier te bereiken waarbij oprecht enthousiasme wordt opgewekt.
  •  
Mobile commerce is de afgelopen jaren significant gestegen. Met een veranderend consumentengedrag, verandert het apparaat waarmee het internet bezocht wordt ook mee. Over het gehele netwerk zien we een significant traffic volume en aantal transacties afkomstig van een mobiel apparaat.
  •  
Voor elke digitale marketeer is het tracken van cross-device transacties een belangrijke uitdaging, maar voor een kanaal waar uitbetaald wordt op conversies, heeft het zelfs nog een groter belang.
  •  
Conversie is de kern van affiliate marketing. Het kanaal wordt gezien als een functionele route naar de markt dat weinig risico met zich meebrengt en een grote return on investment genereert voor retailers. Ook veel adverteerders maken hier gebruik van via hun affiliate marketing campagne.