Het succesverhaal van Tagcity

  • Geschreven door
  • .

Mensen helpen met besparen op hun online aankopen. Met die gedachte in het achterhoofd kreeg Pieter-Jan Vanneste het lumineuze idee om het project TagCity op te richten. “Toen ik door de krant bladerde zag ik verschillende kortingsbonnen die u moest uitknippen om zo u korting te bemachtigen. Het opkomende succes van de e-commerce inspireerde mij om hetzelfde concept op te richten, maar dan online en voor heel België. TagCity is hier het resultaat van”, aldus Pieter-Jan.

Delen

Mensen helpen met besparen

Op dit moment werkt TagCity met meer dan 570 verschillende webshops samen. Doordat ze met zoveel webshops samenwerken, kunnen ze veel meer kortingen aanbieden binnen verschillende categorieën zoals fashion, eten, elektronica, cosmetica, dienstverlening, reizen, … Hierdoor vindt iedereen wel een korting die hem of haar aanspreekt. Op die manier wordt nog meer groei en naambekendheid gecreëerd.

"Naast de kortingscodes zorgen we er ook voor dat er veel te lezen valt op TagCity. Denk maar aan blogberichten met handige bespaartips, reisverslagen of reviews van webshops. Ook op die manier helpen we mensen bij het online shoppen.” - Pieter-Jan Vanneste (Founder)

Content is erg belangrijk

Sinds de oprichting van TagCity kun u er een pak kortingscodes vinden van heel wat verschillende webshops. Toch is focussen op enkel en alleen kortingscodes niet de juiste manier vindt Pieter-Jan. 

Stilstaan is achteruitgaan

Zoals elke groeiende ondernemer zweert Pieter-Jan bij de slagzin “stilstaan is achteruitgaan”. Daarom is Pieter-Jan samen met z’n medewerkers momenteel druk bezig met het vernieuwen van TagCity. Eind januari 2017 kunnen de bezoekers van TagCity terecht op een volledig vernieuwde website die heel wat nieuwe functionaliteiten zal aanbieden. Zo zullen bezoekers voortaan ook kunnen zoeken naar producten in plaats van enkel webshops. Dit betekent dat iemand die op zoek is naar een goedkope iPhone slechts de zoekterm “iPhone” moet ingeven om vervolgens alle gerelateerde aanbiedingen en promoties te zien te krijgen. Daarnaast zullen adverteerders extra visibiliteit krijgen, dankzij de integratie van native advertenties onder alle blogberichten.

Lokale handelaars laten meegenieten

Maar er werd bij de vernieuwde website ook gedacht aan handelaars die nog niet online actief zijn. Zij zullen op TagCity hun eigen handelszaak op een leuke, interactieve en vooral goedkope manier een pak extra visibiliteit kunnen geven. Zo kunnen de lokale handelaars mee genieten van het succes van de e-commerce. Iets wat de voorbije jaren niet mogelijk was.

Uitstekende samenwerking met awin

Maar blijven vernieuwen doet u als ondernemer niet alleen. Zo is het bij de groei van een kortingscode website zoals TagCity uiterst belangrijk dat de samenwerking tussen de publisher en de adverteerder vlekkeloos verloopt. Dankzij de uitstekende verstandhouding tussen awin en TagCity is dit mogelijk. Zo levert awin regelmatig exclusieve kortingscodes en exclusieve deals af aan TagCity. Zaken die voor een kortingscode website van levensbelang zijn. Daarnaast is de feedback van de medewerkers van awin ook erg belangrijk: “Op die manier weten we dat we met TagCity goed bezig zijn”, aldus Pieter-Jan. 

Foto: Het team van kortingscode website TagCity van links naar rechts: Benjamin Pille (Copywriter) Steven de Moor (Online Marketeer) en Pieter-Jan Vanneste (Founder).

Delen