Nieuws en Evenementen

Blijf op de hoogte met het laatste Awin nieuws, events, updates en aankondigingen.

Tips & Tricks

Als publisher bij Awin wil je natuurlijk snel informatie kunnen vinden en acties kunnen uitvoeren om bijvoorbeeld je campagnes te optimaliseren. En dit willen wij uiteraard ook. Deze motivatie heeft er onder andere voor gezorgd dat wij destijds hebben besloten the best of both worlds van de twee ‘oude’ platformen te verenigen tot één geavanceerd, nieuw Awin platform. Maar om hier dagelijks gemakkelijk mee te werken, is het wel handig om te weten waar je moet zijn. Daarom pogen wij jou met onder andere deze reeks blogartikelen wegwijs te maken in ons nieuwe platform, zodat jij niet alleen efficiënt aan de slag kan, maar ook weet waar je aan toe bent.
Je hebt een aantrekkelijke website, goede content en bent klaar om nieuwe bezoekers te ontvangen. Leads genereren zou bovenaan de to do list van iedere webwinkel moeten staan. Precies daarom heeft Awin een lijstje samengesteld met tips en tricks om jouw leadgeneratie een boost te geven.
U heeft een idee en een ontwikkeld voorstel, maar nu is de tijd aangebroken om adverteerders te benaderen. Dit is de kans om uw site op de meest efficiënte en doeltreffende manier te promoten en zo interesse van adverteerders te verzekeren, sales te genereren en resultaten te boeken. Daarom hebben we een lijst samengesteld van top-tips om een optimale adverteerders pitch te garanderen.